Šta nudimo u sklopu ove usluge?

Paket Web dizajn obuhvata čitav niz usluga koje upotpunjuju korisničko iskustvo, kako bi naši klijenti ostali srećni i zadovoljni.

Ukoliko Vaša firma ne poseduje logo, naš tim će se najpre pozabaviti dizajnom logotipa kako bi Vaša firma stekla potreban vizuelni identitet. Zatim nastupa dizajn i programiranje web sajta prema najsavremenijim trendovima i tehnologiji, kako bi bio kompetentan na tržištu i sa estetskim izgledom današnjice i planom za budućnost.

U ovaj paket ulazi i odražavanje Vašeg web sajta, kako bi sadržaj istog bio redovno ažuriran i doveden u red. Klijentima je osim ove mogućnosti dostupna i usluga programiranja CMS-a (sistem za upravljanje sadržajem) koji je jedinstven samo za dati web sajt, a kako bi klijent mogao sam menjati njegov sadržaj u bilo kom trenutku.

Tokom celokupnog perioda izrade, naš tim saradjuje sa klijentom svakodnevno kako bismo zajedno došli do najidealnijeg rešenja.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da pogledate naš web dizajn portfolio, kako biste videli primere onoga što nudimo u sklopu ovog paketa.